Tuotteet

Kiintokalusteet rakentamiseen ja remontointiin

Asiakaslähtöinen hyvä suunnittelu, mittatilaustyönä nykyaikaisin menetelmin tapahtuva valmistus ja tehtaan oma kuljetus sekä asennus takaavat viihtyisän ja toimivan lopputuloksen.

Keittiöt

Tarjoamme yksilöllisiä kalusteratkaisuja, jotka eroavat edukseen vastaavista massatuotteista. Olipa kyse uudis- tai remonttikohteesta ammattitaitoiset suunnittelijamme ovat apunasi toteuttamassa yksilöllisiä tarpeisiinne räätälöityjä kalusteita. Meiltä saat laadukkaat ja taatusti toimivat kalusteet, toimitukset sekä asennukset sovitussa aikataulussa. Kalusteiden takuu on kattava.

Kysy lisää, pyydä oma suunnitelma sekä tarjouksesi.

Ovet

Esimerkkejä runsaasta ovimallistostamme, josta löydät tuotteet maalaisromanttisesta ultramoderniin. Meillä on esitellä yli 200 ovimallia ja sävyjä on yli 4 000.

Perinteinen puuovi omaa edelleen ison joukon ystäviä, puu on aina ajaton materiaali, se tuo lämpöä ja tunnelmaa keittiöön, puuovikeittiön arvo säilyy ja aika patinoi useampiakin puulajeja varsin kauniisti.

Kalvopintainen mdf-ovi on varsin huoleton ja kestävä. Kiiltävillä sileillä pinnoilla kalvo-ovi on moderni ja hyvä niin keittiössä, kuin kodinhoitohuoneessa tai kylppärissä.

Laminaatti on kestävää materiaalia, joskus siitä puhuttiin ikilevynä. Erinomainen materiaali kestävyyden ansiosta vaikka lapsiperheen keittiöön. Värivalikoima on runsas ja yhdistelemällä saa helposti omannäköisen kauniin keittiön vuosiksi kovaankin käyttöön.

Vetimet

Tietoa ja kuvia tulossa.

Rungot

Valmistamme itse kaikki kalusterungot kotimaisesta Koskisen MEL-levystä.  Levy on tasalaatuista ja sen valmistusmateriaali on n. 90 % puuta. Levy kuuluu pintamateriaalien päästöluokituksessa parhaimpaan M1 luokkaan.

Tehtaallamme on yli kymmenen sävyä, joista valmistus onnistuu nopeasti ja edullisesti.

Poraamme kalusteisiin vain ne reiät, kun tarvitaan kokoamiseen sekä hyllyille, saranoille, laatikoille, ym. mekanismeille. Runko ei siis ole yleismallinen ja sovellettava, joka sisältää n. 100 porattua reikää.

Rungot kootaan aina valmiiksi tehtaalla ja ne ovat ehdottoman mittatarkkoja ja suorakulmaisia. Ja mikä parhainta, saat meiltä aina mittatilaustyönävalmistetun rungon ns. vakiorungon hinnalla.

Kodinkoneet

Meiltä saat kalusteiden mukaan myös Siemens, Festivo, AEG, Electolux ja Gorenje -kodinkoneet sekä Savo ja Lapetek -liesituulettimet.

Liukuovikalusteet

Valmistamme itse liukuovikalusteet kaikkiin käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi eteisiin, makuuhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin. Liukuovikaapisto voi olla myös vaikka tyylikäs televisiohyllystö olohuoneessa tai koululaisen työpiste integroituna säilytyskalusteisiin.

Oma suunnittelu ja valmistus takaa sen, että kaikki materiaalit ja värit ovat käytössäsi. Runkoväreiksi meillä on esimerkiksi kotimaista Koskisen kalustelevyä yli kymmenessä sävyssä heti toimituksiin. Ja mikä parasta, saat halutessasi samoista väreistä keittiön, tai vaikkapa senkkikaapiston eteiseen tai makuuhuoneeseen omilla mitoillasi. Yhtenäisyys kodin sisustuksessa lisää viihtyisyyttä ja saa kodin arvon säilymään.

Liukuovikaapistoillamme on kymmenen vuoden toimivuustakuu ja niiden ovet sulkeutuvat vaimentien avulla täysin äänettömästi.

Kylpyhuone- ja wc-kalusteet

Siisti ja toimiva kylpyhuone tulee olla myös kaunis ja viihtyisä. Sellainen mistä aamu kivasti alkaa ja missä lauantaina viihtyy ajan kanssa vaikka hieman pidempäänkin.

Listaa omia toiveitasi vaikka paperille ota pääpiirteittäin mitat ja tule myymälöihimme, ajanvarauksella tai muuten vain. Toteutamme pienen pienistä tiloista isoihin hotellityylisiin kylpy-ylellisyyksiin saakka yksilöllisesti ja toimivasti, tottakai.

Projektityöt

Valmistamme myös kalusteita julkisiin tiloihin; sairaalat, koulut, ravintolat ym. sekä rakennusliikkeiden projektityöt.

Näistä saat lisätietoa sekä tarjouksen Paavolta 050 025 0044.